Franczyza

Chinkalnia to największa sieć gruzińskich restauracji w Europie.

Pierwszy lokal powstał w 2014 roku, dziś funkcjonuje blisko 60 restauracji w 4 krajach.

W ostatnich latach widoczny jest wzrost zainteresowania Gruzją i jej kuchnią. Polacy coraz częściej odwiedzają ten kraj, zachwycają się krajobrazem, kulturą i smakiem Gruzji. Zamiłowanie do biesiadowania łączy oba nasze narody. Kuchnia Kaukazu jest  bliska naszym upodobaniom smakowym.

Naszym gościom pozwalamy na chwilę przenieść się do Gruzji poczuć jej klimat i przeżyć prawdziwą gruzińską ucztę.

Nasze  menu, składa się  ze znanych gruzińskich potraw takich jak:  Chinkali, czyli pierożków w kształcie sakiewek,  wypełnionych aromatycznym bulionem i mięsnym farszem, od nich wywodzi się nazwa naszej restauracji, Chaczapuri-serowy placek z ciasta drożdżowego z różnym nadzieniem, dań z grilla i  oczywiście gruzińskiego wina.

Menu jest krótkie i składa się z najbardziej popularnych i lubianych dań w  Gruzji. Składniki pochodzą od lokalnych dostawców, dzięki temu zachowujemy wysoką jakość produktów.

Naszym priorytetem jest utrzymanie wysokiego standardu obsługi w myśl  popularnego w Gruzji powiedzenia “Gość w domu, Bóg w domu”.

Jeżeli jesteś zainteresowany naszą ofertą, napisz do nas, udzielimy więcej informacji.

Nasze restauracje

Inwestycja

InwestycjaOd 40 tys. $
Koszt licencji8-19tys. $
Opłata miesięczna2% od utargu
Okres zwrotu16-18 miesięcy

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Pomoc przy wyborze lokalu.
  • Przekazanie standardów związanych z lokalem oraz wsparcie adaptacyjne.
  • Wsparcie marketingowe.
  • Przekazanie know-how i standardów operacyjnych.
  • Wsparcie w działalności operacyjnej.
  • Dedykujemy sprawdzonych dostawców.
  • Model inwestycyjny.
  • Wspólne otwarcie restauracji.

Marta Naumenko

Menedżer ds.rozwoju

+48 818 847 042

m.naumenko@chinkalnia.pl

Dowiedz się więcej o franczyzie