Chinkali

Gruzińskie pierożki z rosołem,mięsem wieprzowo-wołowym przyprawione ziołami.

Dostępne w wersji bezmięsnej z mieszanką serów.

Odżachuri

Mięso wieprzowe z ziemniakami i papryką, zapiekane w glinianym naczyniu.

Kurczak po Czkmerulsku

Smażony kurczak w sosie śmietanowo-czosnkowym.

Czaszuszuli

Pikantny gulasz gruziński z mięsem wołowym.

Chaczapuri po Megerelsku 

Placek z ciasta drożdżowego zapiekany z mieszanką serów.

Chaczapuri po Adżarsku

Placek z ciasta drożdżowego zapiekany z mieszanką serów, masłem i jajkiem.

Chaczapuri Guruli

Pieróg z ciasta drożdżowego z jajkiem na twardo, serem i świeżym koprem.

*Menu może różnić się w poszczególnych restauracjach sieci Chinkalnia.

stworzony